Mashle: Magic and Muscles 2024 Yılında 2. Sezonuyla Geliyor!

MASHLE: MAGIC AND MUSCLES anime serisi, yaklaşan ikinci sezonu hakkında yeni bir fragman, tanıtım afişi ve açılış tema şarkısı da dahil olmak üzere yeni haberleri hayranlarıyla paylaştı.

Mashle 2024 Sezonu

Yayınlanan yeni tanıtım afişinden (yukarıda) de belli olacağı üzere, animenin yeni sezonu Ocak 2024‘te yayınlanmaya başlayacak. Hajime Komoto’nun mangasından uyarlanan MASHLE: MAGIC AND MUSCLES TV animesi, animasyon stüdyosu A-1 Pictures‘a emanet. Seride ayrıca Yosuke Kuroda’nın dizi kompozisyonu, Hisashi Toujima’nın baş karakter tasarımı ve Masaru Yokoyama’nın müziği yer alıyor.

Müziklere geldiğimizde ise Creepy Nuts ikinci sezonun “Bling-Bang-Bang-Born” başlıklı açılış tema şarkısını seslendirecek.

İşte yayınlanan yeni fragman:

MASHLE: MAGIC AND MUSCLES (Mashle) Konusu:

Bu bir sihir dünyası.

Bu, büyünün herkes tarafından gelişigüzel kullanıldığı bir dünya.

Bu sihir dünyasındaki derin, karanlık bir ormanda, tek başına çalışan bir çocuk var.

Onun adı da Mash Burnedead ve bir sırrı var. Kendisi büyü kullanamıyor.

Tek istediği ailesiyle sakin bir hayat yaşamaktır, ancak insanlar bir gün aniden onu öldürmeye çalışmaya başlar ve bir şekilde kendini Sihir Okuluna kayıtlı olarak bulur. Orada, seçkinlerin seçkini olan bir “İlahi Vizyoner” olmayı hedefler.

Acaba yırtık kasları büyücülük dünyasının en iyilerine karşı işe yarayacak mı?

Perde, kaslı olmanın gücünün her türlü büyüyü bozduğu bu sıra dışı büyülü fantezinin üzerinde yükseliyor!

Kaynak: Crunchroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours