Make a Girl Anime Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Fenomen 3D anime sanatçısı Gensho Yasuda‘nın ilk anime uzun metrajlı filmi Make a Girl‘ün canlı yayınlanan tanıtımında geçtiğimiz Çarşamba günü İngilizce altyazılı bir tanıtım fragmanı ve tanıtım afişi yayınlandı.

make a girl

Geçtiğimiz çarşamba günü, yaklaşan anime film projesi Make a Girl haber, sanat ve tartışmalarla dolu bir canlı yayın etkinliği düzenledi. Sunum sırasında hayranlar projenin yaratıcısı Gensho Yasuda‘yı dinledi, başrol oyuncularıyla tanıştı ve hikaye hakkında daha fazla bilgi edindi.

“Siber aşk gerilimi” konulu film, genç bilim dehası Akira Mizutamari‘nin Salt adında bir yardımcı robot geliştirdiği çok da uzak olmayan bir gelecekte geçecek.

Atsumi Tanezaki (Frieren: Beyond Journey’s End‘den Frieren) No. 0’ı, Shun Horie (Rent-a-Girlfriend‘deki Kazuya Kinoshita) ise Akira’yı seslendirecek. Akira’nın bir önceki robot projesi Salt’ın sesi ise henüz açıklanmadı.

90 dakikalık uzun metrajlı film, Yasuda’nın 8 Şubat 2020’de yayınlanan bağımsız 3DCG kısa filmi Make Love‘a dayanıyor. İki buçuk dakikalık kısa film, Japonya’nın en eski CG animasyon yarışması olan 29. CG Animasyon Yarışması’nda ödüllü bir çalışma olarak seçildi. Filme fon sağlamak için yaz boyunca bir kitlesel fonlama kampanyası düzenlendi ve toplam 23.730.805 yen (161.500 USD) ile başlangıçta koyulan 10 milyon yen hedefinin %237’si toplandı.

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip popüler bir bağımsız anime sanatçısı olan Yasuda, ilk uzun metrajlı film projesinde yönetmen/senaryo yazarı olarak görev yapıyor. Yasuda ve Xenotoon tarafından ortaklaşa kurulan bir 3D stüdyosu olan Yasuda Gensho Studio by Xenotoon anime prodüksiyonu üzerine çalışıyor. Filmde 2D anime tarzında tam 3DCG kullanılacak.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Make a Girl Konusu:

Genç bilim insanı Akira Mizutamari, Salt adında bir yardımcı robot geliştirmek üzere kolları sıvar. Salt’ı tamamlamasının ardından onu ticarileştirmeyi başarsa da, diğer tüm icatları çöker ve yanar; ta ki arkadaşı bir kız arkadaşa sahip olmanın “güçlenmesine” yardımcı olabileceğini önerene kadar. Bu amaçla Akira kendisine, onu sevmeye programlanmış No. 0 adında bir android kız arkadaş tasarlar. Ancak zamanla, duygularının gerçek olup olmadığını merak etmeye başlar.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir