Loner Life in Another World Serisi 2024’te Anime Adaptasyonu Alıyor

Shoji Goji‘nin Loner Life in Another World (Hitoribocchi no Isekai Kouryaku) light novel serisinin 2024 anime adaptasyonunu duyurmak için geçtiğimiz Pazar günü bir web sitesi açıldı. Web sitesi ayrıca animenin tanıtım videosunu, tanıtım afişini ve başrol seslendirmenini de açıkladı.

Loner Life in Another World anime

Shoji Goji tarafından yazılan ve booota ve Saku Enomaru tarafından çizilen bir dizi isekai fantezi romanı olan Loner Life in Another World, 2024 yılında seslendirme sanatçısı Shuichiro Umeda‘nın ukala baş karakter Haruka‘yı canlandıracağı bir TV animesine uyarlanıyor.

Japonya’da Hitoribocchi no Isekai Kouryaku olarak bilinen orijinal Lone Life in Another World romanları Overlap tarafından Overlap Bunko baskısı altında yayınlanmaktadır ve şimdiye kadar toplam 12 cilt yayınlanmıştır. Bibi‘nin çizimlerini yaptığı bir manga uyarlaması da Overlap tarafından Comic Gardo dijital manga dergisinde yayınlanmaktadır.

Serinin net olarak ne zaman yayınlanacağına dair ise bir bilgi verilmedi.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

Loner Life in Another World (Hitoribocchi no Isekai Kouryaku) Konusu:

Alaycı ve yalnız Haruka, sınıfıyla birlikte başka bir dünyaya ışınlandığında, maceraya atılmaya pek hevesli değildir, ancak bazı havalı güçlere sahip olmaya da hayır diyemez. Ne yazık ki, sihirli hile becerileri paylaştırıldığında en son sıraya düşmüştür. Bu yüzden de sıra Haruka’ya geldiğinde iyi bir seçenek kalmamıştır.

Şimdi Haruka’nın bu fantastik dünyayı zor yoldan ele alması gerekecek: kendi başına, tuhaf becerilerle dolu bir yığınla! Sınıf arkadaşları arasında kavga ve kaos patlak verdiğinde, bu yalnız çocuk onu kurtarabilecek mi?

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours