Kusuriya no Hitorigoto İlk 3 Bölümüyle 21 Ekim’de Başlıyor

Natsu Hyūga ve Touko Shino’nun The Apothecary Diaries (Kusuriya no Hitorigoto) light novel serisinin anime uyarlamasının resmi web sitesi, animenin ilk üç bölümünün 21 Ekim’de prömiyer yapacağını Cuma günü duyurdu. Web sitesi ayrıca yeni bir görsel paylaştı ve animenin iki kur (bir yılın çeyreği) boyunca yayınlanacağını belirtti.

kusuriya no hitorigoto anime
Resmi web sitesi tarafından yayınlanan yeni görsel

Animeyi ise Crunchyroll izleyicilerle buluşturacak.

Ana karakter Maomao’yu seslendiren isim Aoi Yuki olacak, Jinshi rolünü ise Takeo Otsuka üstlenecek.

Norihiro Naganuma (Mahou Tsukai no Yome 1. sezon), TOHO animasyon ve OLM işbirliğiyle animeyi yönetirken aynı zamanda senaryoyu da denetliyor. Akinori Fudesaka ise yönetmen yardımcısı olarak görev yapıyor. Karakter tasarımlarını ise Yukiko Nakatani (Go! Princess Precure, Tropical-Rouge! Precure) üstleniyor.

Sanat yönetmeni Katsumi Takao (Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle), renk sanatçısı ise Misato Aida (My Master Has No Tail) olarak belirlendi. CGI yönetmenliğini Yu Nagai (Komi Can’t Communicate) üstlenirken, kompozit görüntü yönetmenliğini Rumi Ishiguro yapıyor. Kurgu işleri Daisuke Imai’ye ait. Ses yönetmeni Shouji Hata olarak belirlendi. Müzikler ise Satoru Kousaki (Vivy – Fluorite Eye’s Song), Kevin Penkin (Made in Abyss) ve Arisa Okehazama (ONIMAI: I’m Now Your Sister!) tarafından anime için bestelendi.

Anime için yayınlanan fragman:


Animenin hikayesine bakacak olursak:

Antik Çin’deki bir imparatorluk sarayında, Maomao olarak bilinen 17 yaşındaki bir kızın kaçırılıp imparatorun sarayında alt düzey bir hizmetçi olarak çalışmaya zorlanmasının üzerinden birkaç ay geçmiştir. Yine de meraklı ve pragmatik ruhunu korumayı başarır ve kölelik yılları sona erene kadar çalışmayı planlar. Ancak bir gün, imparatorun iki bebeğinin ağır hastalandığı haberini alır. Yoksul ve şehrin tekinsiz bölgesinde yetişmiş bir eczacı olarak edindiği deneyimlerden yararlanarak gizlice harekete geçmeye karar verir.

Maomao’nun anonim kalma çabalarına rağmen, kısa süre sonra yeteneklerini fark eden Jinshi’nin dikkatini çeker. Maomao çok geçmeden kendini imparatorun sarayında bulur ve burada çeşitli tıbbi gizemleri çözmek için bilgisini ve eksantrik kişiliğini kullanarak yavaş yavaş kendine bir isim yapar.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir