Kusuriya no Hitorigoto 2. Partına 6 Ocak’ta Başlıyor!

TOHO animation tarafından, Natsu Hyuuga ve Touko Shino‘nun 2023 yılında oldukça beğeniyle takip edilen The Apothecary Diaries (Kusuriya no Hitorigoto) roman serisinin anime uyarlamasının ikinci kurunu önizleyen bir tanıtım videosu yayınlanmaya başladı.

Yayın hayatına 21 Ekim’de başlayan serimiz bir süre yatak istirahatini alırken, The Apothecary Diaries (Kusuriya no Hitorigoto)’in resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları daha fazla ekip üyesi, yeni tema şarkısı detayları ve animenin 6 Ocak’ta yayınlanmaya başlayacak ikinci kurunun fragmanını hayranlarıyla paylaştı.

Takuya Kirimoto tek gözlüklü stratejist Lakan’ı, Kaori Nazuka ise gizemli saray hanımı Suirei’yi seslendirirken, Uru‘dan “Ambivalent” (Hell’s Paradise ED) ve wacci‘den “Ai wa Kusuri” (Backflip!! ED) sırasıyla bir sonraki açılış ve kapanış tema şarkılarımız olacak.

Natsu Hyuuga ve Touko Shino‘nun hafif romanlarından uyarlanan The Apothecary Diaries‘in yönetmenliğini aynı zamanda dizi kompozitörü olarak da görev yapan Norihiko Naganuma (The Ancient Magus’ Bride), yardımcı yönetmenliğini ise TOHO animation STUDIO ve OLM’de Akinori Fudesaka (Tsuredure Children) üstleniyor.

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

Kusuriya no Hitorigoto İlk 3 Bölümüyle 21 Ekim’de Başlıyor

The Apothecary Diaries (Kusuriya no Hitorigoto) Konusu:

Antik Çin’deki bir imparatorluk sarayında, Maomao olarak bilinen 17 yaşındaki bir kızın kaçırılıp imparatorun sarayında alt düzey bir hizmetçi olarak çalışmaya zorlanmasının üzerinden birkaç ay geçmiştir. Yine de meraklı ve pragmatik ruhunu korumayı başarır ve kölelik yılları sona erene kadar çalışmayı planlar. Ancak bir gün, imparatorun iki bebeğinin ağır hastalandığı haberini alır. Yoksul ve şehrin tekinsiz bölgesinde yetişmiş bir eczacı olarak edindiği deneyimlerden yararlanarak gizlice harekete geçmeye karar verir.

Maomao’nun anonim kalma çabalarına rağmen, kısa süre sonra yeteneklerini fark eden Jinshi’nin dikkatini çeker. Maomao çok geçmeden kendini imparatorun sarayında bulur ve burada çeşitli tıbbi gizemleri çözmek için bilgisini ve eksantrik kişiliğini kullanarak yavaş yavaş kendine bir isim yapar.

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir