Konosuba 3. Sezonuyla Nisan 2024’te Geri Dönüyor!

Kadokawa tarafından KonoSuba God’s blessing on this wonderful world!! 3 için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! animesinin üçüncü sezonu ve 2024 Nisan‘da yapacağı prömiyer tarihi de videoda belirtildi.

konosuba 3. sezon aqua kazuma

Yeni yıl hediyelerinizi ve ailenizle birlikte yapacağınız kutlamayı unutun! Bu yılbaşı, KONOSUBA‘nın fragmanının yayınlanmasıyla kurtarıldı. KonoSuba God’s blessing on this wonderful world!! 3. Sezon bugün, Nisan 2024‘teki prömiyerinden önce paylaştığı tanıtım fragmanıyla bize neşeli bir önizleme sunuyor.

Animeye katılan yeni üyelerimiz ise:

• Iris rolünde Kanon Takao

• Claire rolünde Sayuri Yahagi

• Rain rolünde ise Reina Ueda görev alacak.

Natsume Akatsuki ve Kurone Mishima‘nın romanlarından uyarlanan KonoSuba God’s blessing on this wonderful world! 3‘ün yönetmenliğini serinin yönetmeni Takaomi Kanasaki ve Drive (VLAD LOVE) stüdyosunda Yujiro Abe (Kaguya-sama: Love is War bölüm yönetmeni) üstlenirken, Makoto Uezu ve Koichi Kikuta da sırasıyla serinin kompozitörü ve karakter tasarımcısı olarak geri dönüyor.

İlk ana anime sezonunun prömiyeri Ocak 2016’da, ikinci sezonun prömiyeri ise Ocak 2017’de yapıldı. Crunchyroll her iki sezonu da Japonya’yla eşzamanlı olarak yayınladı. KONOSUBA – God’s Blessing on This Wonderful World- Legend of Crimson anime filmi ise Ağustos 2019’da Japonya’da gösterime girdi.

İşte hepimizin keyfini yerine getiren o fragman:

Konosuba Konusu:

Bir trafik kazasından sonra, Satou Kazuma‘nın hayal kırıklığı yaratan kısa hayatının sona ermesi gerekiyordu, ancak uyandığında karşısında güzel bir kız görür. Bir tanrıça olduğunu iddia eden Aqua, başka bir dünyaya gitmek isteyip istemediğini ve yanında sadece bir şey getirip getirmeyeceğini sorar. Kazuma, tanrıçanın kendisini getirmeye karar verir ve bir iblis kral tarafından yönetilen macera dolu bir fantastik dünyaya taşınırlar. Kazuma artık sadece barış içinde yaşamak istemektedir, buna karşın Aqua ise dünyanın birçok sorununu çözmek istemektedir ve iblis kral buna yalnızca bir süreliğine göz yumacaktır…

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours