Kimi ni Todoke 3. Sezonla İlgili Daha Fazla Detayı Paylaştı

Karuho Shiina‘nın Kimi ni Todoke (From Me to You) mangasının üçüncü anime sezonu, ana kadroyla ilgili pek çok detayı yeni bir önceki bölümlerden oluşan 10 dakikalık bir videoyla birlikte meraklı hayranlarıyla paylaştı.

kimi ni todoke 3. sezon

Eylül ayında 2024 prömiyerini açıklayan Kimi ni Todoke, animenin 3. sezonuyla ilgili seslendirme kadrosunu duyurdu.

İşte yeni açıklanan ekip üyeleri:

• Ayane Yano rolünde Miyuki Sawashiro

• Chizuru Yoshida rolünde Yuko Sanpei

• Ryū Sanada rolünde Yūichi Nakamura

• Kento Miura rolünde Mamoru Miyano

• Kazuichi Arai rolünde Yūki Ono

• Ume Kurumizawa rolünde Aya Hirano

Kenichi Matsuzawa (The Prince of Tennis, The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These‘da bölüm yönetmeni) Production I.G.’de yönetmenlik yapıyor. Tomoko Konparu (NANA, Nodame Cantabile, Uta no Prince-sama – Maji Love 1000%) dizinin senaryolarını denetlemek için ilk iki sezondan sonra yeniden bizlerle ve Michiko Yokote (Shirobako, Gintama) ile birlikte senaryoyu yazıyor. S.E.N.S. Project (xxxHOLiC, My Love Story!!) müzisyenleri ise müzikleri bestelemek üzere geri dönüyor.

İşte yayınlanan 10 dakikalık özet videosu:

İlgili:

Kimi ni Todoke 2024 Yılında Yeni Sezonla Dönüyor

Kimi ni Todoke (From Me to You) Konusu:

Halka serisindeki Sadako karakterine benzerliğiyle tanınan Sawako Kuronuma’ya “Sadako” lakabı verilir ve çekingen ve tatlı bir doğaya sahip olmasına rağmen kurgusal muadili gibi korkutucu ve kötü niyetli olarak yanlış anlaşılır. Arkadaş edinmeyi ve normal bir hayat yaşamayı arzulayan Sawako, doğal olarak sınıfının en popüler çocuğu olan neşeli ve arkadaş canlısı Shouta Kazehaya’ya çekilir. Sawako, ilk tanışmalarından itibaren Kazehaya’nın ilgi odağı olma becerisine hayranlık duymuş ve onun gibi olmayı arzulamıştır.

Kazehaya tüm sınıf için bir cesaret sınavı düzenleyip onu da katılmaya teşvik ettiğinde ise Sawako bunu Ayane Yano ve Chizuru Yoshida başta olmak üzere sınıf arkadaşlarıyla iyi geçinmek için bir fırsat olarak görür. Sawako, yaşadığı her yeni karşılaşma ve duygu sayesinde Kazehaya ile tanışmasının onu daha iyi bir hale getirdiğine inanır. Ancak, varlığının Kazehaya’yı da değiştirdiğinin pek de farkında değildir.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours