Kimi ni Todoke 2024 Yılında Yeni Sezonla Dönüyor

Netflix Japonya, Pazartesi günü Karuho Shiina’nın Kimi ni Todoke (Kimi ni Todoke: From Me to You) mangasının üçüncü anime sezonunu duyurdu ve bir teaser görsel yayınladı. Animenin devam filmi 2024 yılında tüm dünyada sadece Netflix’te yayınlanacak.

kimi ni todoke 3. sezon teaser görsel

Seslendirme sanatçıları Mamiko Noto (Net-juu no Susume) ve Daisuke Namikawa (Haikyuu!!), sırasıyla Sawako Kuronuma ve Shouta Kazehaya rollerini yeniden canlandırıyorlar. Production I.G de animenin yapımcılığını üstlenmek üzere geri dönüyor.

kimi ni todoke görsel

Shueisha tarafından üçüncü ve son cildi geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanan animenin konusu ise:

Halka serisindeki Sadako karakterine benzerliğiyle tanınan Sawako Kuronuma’ya “Sadako” lakabı verilir ve çekingen ve tatlı bir doğaya sahip olmasına rağmen kurgusal muadili gibi korkutucu ve kötü niyetli olarak yanlış anlaşılır. Arkadaş edinmeyi ve normal bir hayat yaşamayı arzulayan Sawako, doğal olarak sınıfının en popüler çocuğu olan neşeli ve arkadaş canlısı Shouta Kazehaya’ya çekilir. Sawako, ilk tanışmalarından itibaren Kazehaya’nın ilgi odağı olma becerisine hayranlık duymuş ve onun gibi olmayı arzulamıştır.

Kazehaya tüm sınıf için bir cesaret sınavı düzenleyip onu da katılmaya teşvik ettiğinde Sawako bunu Ayane Yano ve Chizuru Yoshida başta olmak üzere sınıf arkadaşlarıyla iyi geçinmek için bir fırsat olarak görür. Sawako, yaşadığı her yeni karşılaşma ve duygu sayesinde Kazehaya ile tanışmasının onu daha iyi bir hale getirdiğine inanır. Sawako, varlığının Kazehaya’yı da değiştirdiğini çok az bilmektedir.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir