Kemono Friends Yönetmeni Tatsuki’den holoX’un 2. Yıldönümüne Özel Anime Geliyor!

Cover Corporation’ın hololive sanal YouTuber (VTuber) ajansı, “holoX‘un ikinci yıldönümü” için canlı yayınlanan bir program sırasında, yılbaşı gecesi televizyonda yayınlanacak özel bir kısa anime için yönetmen TATSUKI (Kemono Friends, Hentatsu) ile işbirliği yaptığını duyurdu.

holox yıldönümü anime hololive

Bağımsız animatör / yönetmen Tatsuki (Kemono Friends Sezon 1, Hentatsu), hololive etiketi altında bir VTuber grubu olan Secret Society holoX‘u merkez alan ve 31 Aralık 2023‘te YouTube’da yayınlanacak olan bir anime için yönetmen koltuğuna oturacak.

Proje, holoX‘un ikinci yıldönümünün kutlandığı canlı yayın sırasında duyuruldu. Kısa anime yerel saatle 9:57’de TOKYO MX, BS11, Gunma TV ve Tochigi TV’de ve aynı zamanda hololive YouTube kanalında da yayınlanacak.

İşte Tatsuki tarafından yapılan paylaşım:

“holoX’un 2. yıldönümü için tebrikler! Ayrıca, yılbaşı gecesi hololive için kısa bir animasyonun yönetmenliğini yapıyorum, lütfen heyecanla bekleyin! (Umarım beğenirsiniz…)”

Kısa anime, La+ Darkness, Takane Lui, Hakui Koyori, Sakamata Chloe ve Kazama Iroha‘yı içeren altıncı nesil hololive VTuber grubu Secret Society holoX‘a odaklanacak.

Kaynak: Hololive

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours