KamiErabi GOD.app Animesine 2024 Yılında Yeni Sezon Geliyor

MBC Anime’nin Cuma günü yaptığı basın açıklamasında, Yoko Taro‘nun imzasını taşıyan KamiErabi GOD.app (KamiErabi) animesinin 2024 yılı için planlanan ikinci bir sezonu olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada ayrıca ilk sezonun da 13 bölümden oluşacağını belirtildi.

kamierabi god.app 2. sezon

Yine de henüz çok erken bir duyuru olduğunu ve MBC Anime’nin Suudi Arabistan merkezli MBC Group ve Tokyopop ortaklığında “Orta Doğu bölgesinde anime içeriğinin lisanslanması, tanıtımı ve üretimine” adanmış yeni bir girişim olduğunu da belirtmek gerek.

Ayrıca MBC Anime, MBC Group’un yayın platformu Shahid’in KamiErabi GOD.app (Kami.App olarak) yayınlayacaklarını duyurdu.

İşte animenin aylar önce Crunchyroll tarafından paylaşılan fragmanı:

KamiErabi GOD.app Konusu:

Tokyo’da özel bir lisede birinci sınıf öğrencisi olan Gorou’nun ne umutları, ne hayalleri ne de hırsları vardır. Dünya onun için “kayıtsızdır” ve sıkıcı, monoton günlerini en iyi arkadaşı Akitsu ile geçirirken aynı okuldaki sınıf arkadaşı Honoka’ya karşı belli belirsiz bir özlem duymaktadır.

Bir gün Gorou akıllı telefonuna üzerinde “Seçildiniz. Lütfen bir dilek tutun.” yazan garip bir bildirim alır. Gorou bunun kötü niyetli bir spam olduğunu düşünerek “İdolüm Honoka ile yaramaz bir şeyler yapmak istiyorum” şeklinde bir tweet atar. Ertesi gün, Honoka tarafından ıssız bir atari salonunda pantolonunu indirmeye davet edilir… “Büyük arzunu gerçekleştirdiğin için tebrikler!”

Sonrasında ise Lall adında gizemli bir kız aniden ortaya çıkar. Olaylar dizisi karşısında kafası karışan Gorou’ya zalim bir kaderden bahsedilir. Gorou, “Büyük İrade” tarafından dileğini yerine getirmek üzere seçilmiştir ve bunu yapabilmek için o ve diğer Kamisama (Tanrı) adayları, geriye sadece bir kişi kalana kadar “Tanrı” ünvanı için birbirlerini öldüreceklerdir. Potansiyel bir Kamisama olarak ortaya çıkan ilk aday elbette Gorou’nun özlemini çektiği Honoka’ydı. Gorou, kendisine acımasızca saldıran Honoka’ya karşı nasıl bir seçim yapacaktı?

Kaynak: ANN, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours