Kaiju No. 8 Yeni Sezon Resmen Duyuruldu

Naoya Matsumoto‘nun Kaiju No. 8 mangasının televizyon animesinin 12. ve final bölümü ile birlikte, animenin bir devam serisiyle devam edeceği izleyicilerle paylaşılmış oldu. Devam serisiyle ilgili henüz başka bir bilgi verilmedi.

kaijuu no 8 gou 2. sezon

Kafka Hibino‘nun hikayesi bitmedi! Anime serisinin 12. Bölümünün sona ermesinin ardından, bir Kaiju No. 8 devam serisi resmi olarak duyuruldu. Kaiju No. 8’in devamı için henüz elimizdeki tüm ayrıntılar bu olsa da kısa sürede yeni haberlerin düşeceğine inanıyoruz.

Duyuruya ek olarak, Koki Uchiyama‘nın (Soul Eater‘daki Soul) Birinci Bölüm’ün kaptanı Gen Narumi rolünü üstleneceği doğrulandı.

Kaiju No. 8’in ilk sezonu, hayranları Kafka Hibino, Reno Ichikawa, Kikoru Shinomiya ve Savunma Gücü’nün geri kalanının insanlığa karşı devam eden kaiju kampanyasının sonuçlarıyla başa çıkma hikayesine dahil etti.

Naoya Matsumoto tarafından yazılan orijinal Kaiju No. 8 mangası Shueisha’nın Shonen Jump+ manga dergisinde serileştirilmiştir. Shigeyuki Miya, animasyon stüdyosu Production I.G.‘de (Haikyu!!, PSYCHO-PASS) Kaiju No. 8 TV animesini yönetiyor. Ichiro Okouchi serinin kompozisyonuyla ilgilenirken, Tetsuya Nishio ise baş animasyon yönetmeni ve karakter tasarımcısı olarak görev yapıyor. Mahiro Maeda kaiju tasarımlarıyla görevli, Shinji Kimura sanat yönetmeni olarak görev yapıyor ve Yuta Bandoh da müzikleri sağlıyor.

İşte Crunchyroll tarafından yayınlanan duyuru videosu:

Kaiju No.8 konusu:

Kaiju olarak bilinen yaratıkların istilasına uğramış bir dünyada Kafka Hibino, Savunma Gücü’ne katılmayı arzulamaktadır. Çocukluk arkadaşı Mina Ashiro ile birlikte askere yazılmak için söz verir ve çok geçmeden hayat onları farklı yollara sürükler. Kafka, Kaiju savaşlarından sonra temizlik yaparken Reno Ichikawa ile tanışır. Reno’nun Savunma Gücü’ne katılma konusundaki kararlılığı, Kafka’nın Mina’yla birleşme ve insanlığı koruma sözünü yeniden yeşertir.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours