I Want to Escape from Princess Lessons Anime Uyarlaması Onaylandı

Resmi PASH! Comics sosyal medya adresleri ve internet sitesi tarafından bugün I Want to Escape from Princess Lessons (Kisaki Kyouiku kara Nigetai Watashi) serisinin anime olarak uyarlanacağı duyuruldu.

I Want to Escape from Princess Lessons

Animeye uyarlanma haberini manganın çizeri Sugata Uri’nin kutlama mesajı ve manganın beşinci cildini tanıtan yeni bir tanıtım filminin yayınlanması izledi. PASH! ayrıca serinin toplamda 1.2 milyon kopyasının dolaşımda olduğunu duyurdu.

İşte yayınlanan tanıtım filmi:

I Want to Escape from Princess Lessons Konusu:

Bir dükün kızı olan Leticia Dorman, yedi yaşından beri veliaht prens Clarke ile nişanlıdır. Bir zamanlar neşeli bir çocuk olmasına rağmen, geleceğin kraliçesine yakışır davranışlar sergilemesi için on yıl boyunca sıkı dersler almıştır. Özgürlüğünü kaybetmenin hayal kırıklığı içinde olan Leticia, prensin bir gün başka bir kadına ilgi duyabileceği umuduna tutunur ve bir gün prens kraliyet balosuna yanında tanımadığı bir kadınla geldiğinde, nişanının bozulduğunu görerek çok sevinir. Sonunda hayalleri gerçek olmuştur! Lettie hiç vakit kaybetmeden yeni huzurlu yaşamı için kırsal bölgeye yerleşir. Ancak prens ortaya çıkıp ona hâlâ nişanlısı olduğunu söylediğinde tüm sevinci kursağında kalır. Prens Clarke onun kalbini kazanmaya ve evlenmeye kararlıdır. Lettie ise ona direnmeye ve kaçmaya kararlıdır. Evren ise hiçbir şekilde yardımcı olmamaya kararlıdır.

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours