I Parry Everything Serisi Anime Uyarlaması Alıyor!

Nabeshiki tarafından hayata geçirilen I Parry Everything: What Do You Mean I’m the Strongest? I’m Not Even an Adventurer Yet! (Ore wa Subete o “Parry” Suru: Gyaku Kanchigai no Sekai Saikyou wa Bouken-sha ni Naritai) roman serisinin, resmi kanallarca yayınlanan tanıtım videosunda anime olarak uyarlanacağı duyuruldu.

Yayıncı Earth Star Entertainment, animenin yanı sıra serinin 15 Kasım’da yayınlanacak yedinci cildi için de bir duyuru videosu yayınladı. Henüz animenin seslendirme kadrosu, yapım ekibi ve yayın tarihi konusunda ise net bir duyuru yapılmadı.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

I Parry Everything: What Do You Mean I’m the Strongest? I’m Not Even an Adventurer Yet! Konusu:

Killer Krallığı korkunç bir krizle karşı karşıya: Prenses Lynneburg’a bir suikast girişiminde bulunuldu ve komşu ülkeler aç akbabalar gibi Krallığın çöküşü için fırsat kolluyorlar. Ortaya çıkan çatışma, gelecek yüzyıllar boyunca kıtanın çehresini şekillendirecek… fakat Noor’un bunların hiçbiri hakkında en ufak bir fikri yok! Dağ evinde geçirdiği on yılı aşkın zorlu ve izole eğitimin ardından kraliyet başkentine yeni gelen Noor’un sahip olduğu tek beceri işe yaramaz yetenekleri olsa da çocukluk hayali olan maceracı olma hayalini gerçekleştirmeye kararlıdır. Elbette, tek bir hamlede binlerce kılıcı savuşturabilir [parry], ancak maceracı olmak istiyorsanız bundan daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu herkes bilir! Kahramanımızın hayallerini gerçekleştirme yolu uzun(?) ve çetin(?) olacak – ama Noor’un korkmadığı bir şey varsa, o da eski usul alın teri dökmektir!

Kaynak: ANN, J-Novel Club

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours