Houseki no Kuni Uzun Bir Aradan Sonra Geri Dönüyor!

Kodansha‘nın Afternoon dergisinin Mart sayısı, geçtiğimiz Perşembe günü Haruko Ichikawa‘nın Land of the Lustrous (Houseki no Kuni) mangasının derginin 24 Şubat‘taki bir sonraki sayısında verdiği uzun moladan döneceğini duyurdu.

houseki no kuni manga

En son Ekim 2023’te verdiği aradan sonra uzun bir bekleyişe yatan Houseki no Kuni hayranları, bu sevindirici haberle yeniden yüzleri güler bir şekilde ortaya çıkmaya başlayabilirler. Çünkü önümüzdeki 24 Şubat‘ta, yeni bir manga bölümü onları bekliyor olacak!

Ichikawa, ilk olarak 2012 yılında Kodansha’nın Afternoon dergisinde Land of the Lustrous (Houseki no Kuni)’u yayınladı.

Manganın 12 bölümlük anime uyarlamasının prömiyeri ise Ekim 2017’de yapılmıştı. HIDIVE, seriyi yayınlandığı sırada Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dışında yayınladı ve Haziran 2018’den itibaren de Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada bölgesinde animeyi paylaştı. Amazon’un artık feshedilmiş Anime Strike hizmeti, seriyi yayınlandığı sırada Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da yayınlayan isim oldu. Sentai Filmworks ise animeyi Ocak 2019’da steelbook tamamlayıcı koleksiyon olarak yayınladı.

Land of the Lustrous (Houseki no Kuni) Konusu:

Lustrous adı verilen kristal yaşam formlarının yaşadığı bir dünyada, her eşsiz mücevher, onları dekorasyona dönüştürmek isteyen Aylıların tehdidine karşı yaşam tarzları için savaşmak zorundadır. Mücevherlerin en kırılganı ve kırılganı olan Phosphophyllite (Fosfofilit), savaşa katılmayı arzulamaktadır. Phos bunun yerine dünyalarının doğal tarihini tamamlamakla görevlendirildiğinde, bu kulağa sıkıcı ve anlamsız bir görev gibi gelir. Ancak bu yeni iş Phos’u, izole bir şekilde yaşamaya zorlanan bir mücevher olan Cinnabar ile bir araya getirir. Phos’un sıradan görünen görevi, hem Phos’u hem de Cinnabar’ı arzuladıkları sona ulaştırabilecek midir?

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours