Hibike! Euphonium 3. Sezonuyla Geri Dönüyor!

Kyoto Animation tarafından 2024 baharına gün sayan Hibike! Euphonium (Sound! Euphonium) serisinin resmi web sitesinden yeni bir tanıtım afişi, seslendirmen kadrosu ve daha pek çok detay paylaşıldı!

Hibike! Euphonium 3. Sezon

Üçüncü sezonda Hibike! Euphonium’un kadrosuna katılan Haruka Tomatsu (Sword Art Online‘daki Asuna), Mayu Kuroe rolüyle devam eden macerada bize eşlik edecek. Kuroe’nin karakter tasarımları ise seslendirme sanatçısı duyurusuyla birlikte yayınlandı (aşağıda).

hibike 3. sezon Mayu Kuroe

Üçüncü sezonuyla hayranlarına yeniden merhaba diyen Hibike! Euphonium, Nisan 2024‘te Japonya’da yayın hayatına başlamayı bekliyor. NHK-E Japon televizyon kanalına yaptığı geçişi kutlamak için 31 Aralık’tan 3 Ocak’a kadar her gece bir Hibike! Euphonium film ve bölümleri yayınlanacak. Bu sayede Japonya’da televizyonda ilk kez yayınlanmış da olacak.

Hibike! Euphonium animesi Kyoto Animation’da Tatsuya Ishihara tarafından yönetilirken, Naoko Yamada ilk iki sezonun baş yönetmenliğini ve spin-off filmi Liz and the Blue Bird‘ün yönetmenliğini üstlendi. Üçüncü sezonun Nisan 2024‘te gösterime girmesiyle birlikte, hem dizi hem de filmler Crunchyroll‘da izleyiciyle buluşturulacak.

İşte daha önce yayınlanan tanıtım videosu:

Hibike! Euphonium (Sound! Euphonium) Konusu:

Kumiko Oumae artık Kitauji Lisesi’ne kaydolmuştur ve geçmişini unutmayı ummaktadır. Yeni bir başlangıç yapma arzusuna rağmen, yeni arkadaşları Sapphire Kawashima ve Hazuki Katou tarafından okulun bando kulübüne sürüklenir ve bir kez daha euphonium çalmak zorunda kalır.

Bando şu anki haliyle, bırakın ulusal düzeyde yarışmayı, yerel festival Sunfest’e bile katılamayacak haldedir. Neyse ki grubun yeni danışmanı Noboru Taki onlara bir seçenek sunar: rahatlayıp eğlenebilirler ya da çok çalışıp ulusal yarışmalara katılmaya çalışabilirler. Ortaokuldaki hatalarını tekrarlamak istemeyen Kumiko, ulusal yarışmalara katılıp katılmama konusunda şüphelidir. Kaosun ortasında, eski grup arkadaşı Reina Kousaka’nın (acı bir ilişki yaşadığı), Kitauji’nin kulübüne katıldığını öğrenir. Noboru’nun sıkı eğitiminin baskısı altında, Kumiko ve grup arkadaşları mücadelelerinin üstesinden gelmeyi ve birlikte başarıya ulaşmayı öğrenmek zorundadır.

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours