Hibike! Euphonium 3. Sezon 7 Nisan’da Başlıyor!

Kyoto Animation yapımı anime Hibike! Euphonium (Sound! Euphonium) resmi web sitesi tarafından, animenin 3. sezonunun 7 Nisan‘da başlayacağı ve toplam 13 bölümden oluşacağı açıklandı.

Hibike! Euphonium 3

Geçen yılın sonlarında öğrendiğimiz üzere, grup Hibike! Euphonium 3. sezonu için yeniden bir araya geliyor! Bugün yeni bir karakter tanıtım fragmanıyla Kumiko‘nun dönüşüne bir bakış atmanın yanı sıra, yeni sezon için kesin bir yayın tarihi de alıyoruz: 7 Nisan!

Yeni sezonun prömiyerine kadar her hafta sonu yeni karakter tanıtım fragmanları yayınlanacak. Ancak Japonya’daki hayranların önümüzdeki ay ilk iki bölümün özel olarak düzenlenmiş bir versiyonunu görme şansı var. Gösterimler 16 Mart’ta Tokyo Shinjuku Piccadilly‘de ve 17 Mart’ta MOVIX Kyoto‘da yapılacak.

Hibike! Euphonium animesi Kyoto Animation’da Tatsuya Ishihara tarafından yönetiliyor ve Naoko Yamada ilk iki sezonun baş yönetmenliğini ve spin-off filmi Liz and the Blue Bird‘ün yönetmenliğini üstleniyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

İlgili:

Hibike! Euphonium 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Hibike! Euphonium (Sound! Euphonium) Konusu:

Kumiko Oumae artık Kitauji Lisesi’ne kaydolmuştur ve geçmişini unutmayı ummaktadır. Yeni bir başlangıç yapma arzusuna rağmen, yeni arkadaşları Sapphire Kawashima ve Hazuki Katou tarafından okulun bando kulübüne sürüklenir ve bir kez daha euphonium çalmak zorunda kalır.

Bando şu anki haliyle, bırakın ulusal düzeyde yarışmayı, yerel festival Sunfest’e bile katılamayacak haldedir. Neyse ki grubun yeni danışmanı Noboru Taki onlara bir seçenek sunar: rahatlayıp eğlenebilirler ya da çok çalışıp ulusal yarışmalara katılmaya çalışabilirler. Ortaokuldaki hatalarını tekrarlamak istemeyen Kumiko, ulusal yarışmalara katılıp katılmama konusunda şüphelidir. Kaosun ortasında, eski grup arkadaşı Reina Kousaka’nın (acı bir ilişki yaşadığı), Kitauji’nin kulübüne katıldığını öğrenir. Noboru’nun sıkı eğitiminin baskısı altında, Kumiko ve grup arkadaşları mücadelelerinin üstesinden gelmeyi ve birlikte başarıya ulaşmayı öğrenmek zorundadır.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours