Haikyuu!! Final Filmine Geri Sayım Başladı!

Haikyu!! resmi X hesabı tarafından Haikyuu!! Movie: Gomisuteba no Kessen (Haikyu!! the Movie: Decisive Battle at the Garbage Dump) adlı iki bölümlük Final devam filmi projesi adına, 30 saniyelik yeni bir video yayınlandı!

Haikyuu!! Movie: Gomisuteba no Kessen

Yayınlanan yeni tanıtım afişinin (yukarıda) ardından gelen tanıtım videosuna göre, filmin 16 Şubat‘taki açılışına kadar üç aylık geri sayım çoktan başlamış görünüyor.

Japonya’da gösterime girecek olan filmde, Susumu Mitsunaka (birinci ve üçüncü Haikyu!! animesi) filmin hem yönetmenliğini hem de senaryosunu yazıyor.

Animenin ekibi gelecek iki filmi Ağustos 2022’de duyurmuştu. İlk film Karasuno Lisesi ve Nekoma Lisesi arasındaki “kader hesaplaşmasını” anlatacak.

İşte yayınlanan yeni tanıtım videosu:

Haikyuu!! Konusu:

Shouyou Hinata, “Küçük Dev”e ve onun voleybol sahasındaki şaşırtıcı becerilerine tanık olduğundan beri, bu sporun dinamik doğası tarafından büyülenmiştir. Bir ortaokul turnuvası sırasında voleybola düzenli olarak başlama girişimi alevler içinde kalsa da, etkileyici olmayan boyunun, azmi ve iradesi karşısında bir engel olmaktan çıktığını kanıtlamak için can atmaktadır.

Hinata, Küçük Dev’in mezun olduğu Karasuno Lisesi’ne kaydolduğunda, profesyonel bir voleybol oyuncusu olma hedefine bir adım daha yaklaştığına inanır. Okul eski ihtişamının sadece bir gölgesini korusa da Hinata’nın inancı, Hinata’nın ortaokul voleybol takımını ezici bir yenilgiye uğratan dahi Tobio Kageyama’nın artık takım arkadaşı olduğunu öğrenene kadar sarsılmaz.

Genellikle uzun boyluların ve güçlülerin alanı olarak görülen voleybol dünyasında bir iz bırakma arzusunu gerçekleştirmek için Hinata, Kageyama ile arasındaki farklılıkları düzeltmek zorundadır. Hinata ancak bir takımın parçası olmak için ne gerektiğini öğrendiğinde, zirve yarışına ciddi bir şekilde katılabilecektir.

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours