Great Pretender Yeni Bir Projenin Kapılarını Aralıyor!

Resmi TOHO animasyon YouTube kanalı bugün kısa bir tanıtım videosu yayınlayarak 2020’nin Great Pretender hayranlarını, serinin Anime NYC’de yeni bir projenin resmen duyurulacağı paneli için “partiye dönmeye” davet etti.

great pretender 2024

Anime yönetmeni Hiro Kaburagi, WIT Studio başkanı George Wada ve Production I.G yapımcısı Hitoshi Ito 18 Kasım Cumartesi günü TSI 12:45’te gerçekleşecek panele katılacak. Yeni gelecek projenin detaylarının o gün yapılacak etkinlikte aktarılması bekleniyor.

Yayınlanan resmi duyuru ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Great Pretender Konusu:

Bir dizi talihsiz olay Makoto “Edamame” Edamura’nın yan kesicilik ve dolandırıcılıkla geçinerek suç hayatını benimsemesine yol açmıştır. Ancak, görünüşte hiçbir şeyden haberi olmayan bir turisti dolandırdıktan sonra, Makoto kandırılanın kendisi olduğunu ve daha da kötüsü, polisin kendisinin peşinde olduğunu fark eder.

İzini kaybettirmeye çalışırken, Laurent Thierry adında bir dolandırıcı olduğu ortaya çıkan turistle bir kez daha karşılaşır ve onu Los Angeles’a kadar takip eder. Kendi kendine ilan ettiği “Japonya’nın En Büyük Dolandırıcısı” ünvanını korumak isteyen Makoto, en iyi dolandırıcıyı belirlemek için rakibine meydan okur. Yarışmayı kabul eden Laurent, onları büyük bir malikanenin önüne bırakır ve hedeflerinin Batı Yakası’ndaki en büyük mafya patronu olacağını iddia eder.

Şehirden şehre atlayan Great Pretender, Makoto’nun kurnaz Laurent ve renkli ortaklarıyla birlikte uluslararası yüksek bahisli dolandırıcılık dünyasındaki çabalarını takip eder. Çok geçmeden Makoto, kendi kendine ilan ettiği becerileri sürekli olarak teste tabi tutulurken, pazarlık ettiğinden daha fazlasını kazandığını fark eder.

Kaynak: Crunchyroll, MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours