Frieren: Beyond Journey’s End: Yeni Karakterler, Açılış ve Kapanış Temaları Yayınlandı

Aynı adlı fantastik mangaya dayanan ve şu anda yayınlanmakta olan anime Frieren: Beyond Journey’s End (Sousou no Frieren), 2024 Kış sezonunda da serüvene devam ederken yeni açılış ve kapanış tema şarkılarının yanı sıra, iki yeni karakter önizleme videosu yayınladı.

Frieren: Beyond Journey's End 2024

Zamanın geçişi ve yaşamın sürekliliğiyle ilgili bir anime için, bir tema şarkısı sanatçısına veda etmemiz ve Frieren: Beyond Journey’s End‘in ikinci etabı için bir başkasına hoş geldin dememiz de konsepte uygun olacaktır:

Rock grubu Yorushika açılış teması “Hareru” ile görevi YOASOBI‘den devralırken, Milet ise bitiş teması için “Anytime Anywhere” ile hoş bir geri dönüş yapıyor.

İşte sırasıyla “Hareru” ve “Anytime Anywhere” parçaları:

Kısa bir aradan sonra animenin 2. Partının da başlamasının ardından, bu kez Laofen (Shizuka Ishigami tarafından seslendiriliyor) ve Richter (Eiji Hanawa tarafından seslendiriliyor) adlı iki yeni karakter tanıtılıyor. Ayrıca, serinin şu anda Crunchyroll‘da 2024 kış anime simulcast serisinin bir parçası olarak yayınlanmakta olduğunu da yeni izleyicilerimize hatırlatalım.

Orijinal Frieren: Beyond Journey’s End mangası Kanehito Yamada tarafından yazılmış, Tsukasa Abe tarafından çizilmiş ve Japonya’da Shogakukan tarafından Weekly Shonen Sunday dergisinde serileştirilmiştir. Keiichiro Saito ise MADHOUSE animasyon stüdyosunda TV animesini yönetmektedir.

İşte yayınlanan yeni karakter önizlemeleri:

1# Laofen

2# Richter

İlgili:

Frieren: Beyond Journey’s End Anime İkinci Kuruna 5 Ocak’ta Başlayacak

Frieren: Beyond Journey’s End (Sousou no Frieren) Konusu:

Kahramanlar grubu İblis Kral’ı yendikten sonra, topraklara barışı geri getirdiler ve yalnızlıkla dolu hayatlarına geri döndüler. Olayın ardından, nesiller geçer ve elf büyücü Frieren insanlığın fani yaşamıyla yüz yüze gelmek zorunda kalır. Yeni bir çırak alır ve eski dostlarının vasiyetlerini yerine getireceğine dair söz verir. Bir elf zihni yaşam ve ölüm doğasına ayak uydurabilir miydi? Frieren bunu öğrenmek için maceraya atılır.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours