Frieren: Beyond Journey’s End Anime İkinci Kuruna 5 Ocak’ta Başlayacak

Adım atmaktan zamanda gezintiye çıkmaya, Frieren: Beyond Journey’s End (Sousou no Frieren) animesi geçtiğimiz Ekim ayındaki muhteşem çıkışından bu yana yorulmadan ilerliyor. Şimdi ise ikinci kur resmi olarak 5 Ocak‘ta başlamadan önce ilk kısmı ilerleyen günlerde yayınlanacak olan 16. Bölüm ile sona erecek.

frieren 2. kısım

Toplam 28 bölümden oluşacak olan fantastik anime, şimdiye dek anime derecelendirme platformlarında izleyiciden tam not almış görünüyor.

Kanehito Yamada ve Tsukasa Abe’nin ödüllü mangasından uyarlanan Frieren: Beyond Journey’s End‘in yönetmenliğini MADHOUSE stüdyosunda Keiichiro Saito (BOCCHI THE ROCK!), dizi kompozisyonunu Tomohiro Suzuki (One-Punch Man), karakter tasarımlarını Reiko Nagasawa (takt op.Destiny) ve müziklerini ise Evan Call (Violet Evergarden) üstleniyor.

İşte yayınlanan resmi duyuru:

Frieren: Beyond Journey’s End (Sousou no Frieren) Konusu:

Kahramanlar grubu İblis Kral’ı yendikten sonra, topraklara barışı geri getirdiler ve yalnızlıkla dolu hayatlarına geri döndüler. Olayın ardından, nesiller geçer ve elf büyücü Frieren insanlığın fani yaşamıyla yüz yüze gelmek zorunda kalır. Yeni bir çırak alır ve eski dostlarının vasiyetlerini yerine getireceğine dair söz verir. Bir elf zihni yaşam ve ölüm doğasına ayak uydurabilir miydi? Frieren bunu öğrenmek için maceraya atılır.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours