Expelled from Paradise: Resonance of the Heart Anime Filmi Geliyor!

Toei Animation tarafından yapılan açıklamada, 2014 yapımı anime filmi Expelled from Paradise (Rakuen Tsuiho)’ın Kokoro no Resonance (Resonance of the Heart) başlıklı uzun metrajlı devam filminin yapımcılığını üstlendiği duyuruldu!

 Resonance of the Heart

On yıl önce Japonya’da vizyona giren Expelled from Paradise, Toei Animation‘ın 1973’ten bu yana ilk orijinal uzun metrajlı filmi oldu. 3DCG filmi 13 salonda gösterime girdiği dönemde 100 milyon yenden fazla hasılat elde ederek şaşırtıcı bir başarıya imza atmıştı. Şimdi ise macera devam edecek, çünkü bir devam filminin yapım aşamasında olduğu doğrulandı!

Expelled from Paradise: Resonance of the Heart (Liberated from Paradise) filminin yapımına başlanırken, Seiji Mizushima da yönetmenliğe geri dönüyor ve Gen Urobuchi bir kez daha senaryoyu kaleme alıyor. Filmle ilgili ise Angela Balzac‘ı karlı bir çorak arazide çok değişmiş bir halde gösteren bir tanıtım afişi (yukarıda) yayınlandı.

Resmî sosyal medya hesapları da ana kadronun prodüksiyon için yeniden bir araya geldiğini ve şu anda yeni filmin hikayesi üzerinde çalıştıklarını doğruluyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Rakuen Tsuihō (Expelled from Paradise) Konusu:

Bir uzay istasyonunda sanal gerçeklik dünyasında yaşayan bir ajan olan Angela Balzac‘ın artık çorak olan Dünya gezegenindeki bir bilgisayar korsanını araştırmak için organik bir bedene bürünmesini ve yaşadıklarını konu alan filmde, Dingo adında bir adamın yardımıyla gizemli “Sınır Belirleyici”nin izini sürerken, organik bir bedende yaşamın değerini anlamayı öğreniyor.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours