Dr. Stone: New World Part 2 Animesinin Açılış Teması Klibiyle Beraber Yayınlandı

12 Ekim’de yeniden ekranlara dönecek olan Dr. Stone: New World Part 2’nin resmi sitesi ve sosyal medya kanalları tarafından açılış tema müziğinin 90 saniyelik versiyonu yayınlandı.

dr. stone new world cour 2

Hatrı sayılır bir kitle tarafından takip edilen animenin yeni sezonunda şarkıcı Ryujin Kiyoshi tarafından söylenen “Haruka” adlı parçası Toho Animation’ın resmi sosyal medya hesaplarınca yayınlandı. Animenin yer alacağı platform ise Crunchyroll olacak.

İşte animenin açılış teması:

Dr. Stone konusu:

Tüm insanlığı taşa çeviren gizemli bir olaydan birkaç bin yıl sonra, olağanüstü zeki ve bilime meraklı bir çocuk olan Senku Ishigami uyanır.

Taştan bir dünya ve medeniyetin tamamen çöküşüyle karşı karşıya kalan Senku, dünyayı yeniden inşa etmek için bilimi kullanmaya karar verir. Aynı anda uyanan süper güçlü çocukluk arkadaşı Taiju Oki ile hareket ederek medeniyeti yoktan var etmeye başlayacaklardır…

Taş Devri’nden günümüze iki milyon yıllık bilim tarihini anlatan, eşi benzeri görülmemiş bir macera başlamak üzere!

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir