Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Infinity Castle Film Üçlemesi Duyuruldu!

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc final bölümü televizyon animesi bugün yayınlandı ve animenin “Infinity Castle” kısmını uyarlayacak bir film üçlemesi alacağı duyuruldu. Crunchyroll, ayrıca filmleri dünya çapında özel olarak sinemalara getireceğinin altını çizdi.

demon slayer infinity castle arc anime

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc Japonya’daki final bölümünün ardından, serinin resmi hesapları bir Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Infinity Castle film üçlemesinin yayınlanacağını ve popüler manga serisinin son bölümünün animeye uyarlanacağını açıkladı.

Buna ek olarak, Crunchyroll ve Sony Pictures Entertainment, film üçlemesini belirli Asya bölgeleri ve Japonya hariç olmak üzere küresel bir sinema gösterimi için satın aldıklarını duyurdu. Filmlerin yayın tarihiyle ilgili ise henüz bir bilgi verilmedi.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba‘yı anime stüdyosu ufotable’da Haruo Sotozaki yönetiyor. Ayrıca, Akira Matsushima Baş Animasyon Yönetmeni ve Karakter Tasarımcısı olarak, Yuki Kajiura ve Go Shiina ise müzikleriyle eşlik ediyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

İlgili:

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc Anime 2024’te Prömiyer Yapacak!

Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba) Konusu

Geçimini sağlamak için odun kömürü satan iyi kalpli bir çocuk olan Tanjiro, ailesini bir iblis tarafından katledilmiş olarak bulur. Daha da kötüsü, hayatta kalan tek kişi olan küçük kız kardeşi Nezuko’nun kendisi de bir iblise dönüşmüştür.

Bu korkunç gerçek karşısında yıkılmış olsa da Tanjiro, kız kardeşini tekrar insana dönüştürebilmek ve ailesini katleden iblisi öldürebilmek için bir “iblis avcısı” olmaya karar verir.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours