Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc Anime 2024’te Prömiyer Yapacak!

Aniplex, Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba) için hazırladığı “promotion reel 2024” videosunda Hashira Training Arc uyarlamasının yayınlanması, 2024 Dünya Turu ve hatta gelecek arkın ilk bölümü için bir saatlik bir prömiyerin ortaya çıkması hakkında daha fazla ayrıntıyı da beraberinde duyurdu!

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc Anime 2024

Demon Slayer için yeni duyurulan İlkbahar 2024 prömiyeri öncesinde, serinin tanıtım filminde yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc‘ın 2 Şubat 2024‘te Tokyo’da başlayacak Dünya Turu ile bir kez daha dünyayı dolaşacağı açıklandı.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

The World Tour 2024To the Hashira Training– gösterimlerinde hem Swordsmith Village Arc‘ın final bölümü hem de Hashira Training Arc‘ın ilk bir saatlik bölümü yer alacak. Tüm bölümler 4K’ya dönüştürüldü ve müzikler de sinema atmosferi için özel olarak mikslendi.

Yapılacak etkinlik, dünya çapında 140 ülke ve bölgede gösterilecek. Şimdilik her bölge için daha fazla ayrıntının önümüzdeki günlerde geleceği bildirildi.

Dünya çapında 10 şehirde ekibin ve yapımcının katılacağı yüz yüze sahne etkinlikleri düzenlenecek. Demon Slayer World Tour 2024‘ün sahne etkinliklerinin tam listesi:

• Tokyo – 2 Şubat:

Natsuki Hanae, Akari Kito, Hiro Shimono, Yoshitsugu Matsuoka, Nobuhiko Okamoto, Yuma Takahashi

• Tokyo – 3 Şubat:

Takahiro Sakurai, Katsuyuki Konishi, Kengo Kasai, Saori Hayami, Kana Hanazawa, Kenichi Suzumura, Tomokazu Seki, Tomokazu Sugita, Yuma Takahashi

• New York – 10 Şubat:

Natsuki Hanae, Hiro Shimono, Yuma Takahashi

• Seul – 11 Şubat:

Kengo Kawanishi, Kana Hanazawa

• Meksika – 17 Şubat:

Takahiro Sakurai, Kengo Kawanishi, Yuma Takahashi

• Singapur – 17 Şubat:

Natsuki Hanae, Akari Kito

• Cakarta – 18 Şubat:

Natsuki Hanae, Akari Kito

• Paris – 24 Şubat:

Natsuki Hanae, Yuma Takahashi

• Taipei – 24 Şubat:

Yoshitsugu Matsuoka, Saori Hayami

• Londra – 25 Şubat:

Natsuki Hanae, Yuma Takahashi

• Hong Kong – 25 Şubat:

Yoshitsugu Matsuoka, Saori Hayami

Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba) Konusu

Geçimini sağlamak için odun kömürü satan iyi kalpli bir çocuk olan Tanjiro, ailesini bir iblis tarafından katledilmiş olarak bulur. Daha da kötüsü, hayatta kalan tek kişi olan küçük kız kardeşi Nezuko’nun kendisi de bir iblise dönüşmüştür.

Bu korkunç gerçek karşısında yıkılmış olsa da Tanjiro, kız kardeşini tekrar insana dönüştürebilmek ve ailesini katleden iblisi öldürebilmek için bir “iblis avcısı” olmaya karar verir.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours