Delusional Monthly Magazine 11 Ocak’ta Başlıyor

Delusional Monthly Magazine (Gekkan Mousou Kagaku) orijinal animesinin resmi web sitesi tarafından seri için yeni bir tanıtım fragmanı yayınlanmaya başlandı. Video ise daha fazla oyuncu kadrosu ve dizinin 11 Ocak‘taki çıkışı hakkında bilgi veriyor.

monthly delusional magazine anime

Yakında yayınlanacak olan orijinal anime Delusional Monthly Magazine, altı yeni seslendirme kadrosunun yanı sıra ilgi çekici yeni bir tanıtım fragmanı da yayınladı. Seri 11 Ocak 2024‘ten itibaren Japonya’da yayınlanacak ve ayrıca 2024 kış anime simulcast serisinin bir parçası olarak Crunchyroll‘da da yer alacak.

Yeni seslendirme kadrosu ise:

Rie Kugimiya tarafından Catherine Sue

Tomokazu Sugita tarafından Edward Chi

Anan Furuya tarafından Perch

Yuki Inoue tarafından Noin

Chiwa Saito tarafından Nancy

Tomomichi Nishimura tarafından ise Rock karakteri seslendirilecek.

Ichigo Umatani’nin orijinal hikayesinden uyarlanan Delusional Monthly Magazine‘in yönetmenliğini ve orijinal karakter tasarımlarını Chizuru Miyawaki, dizi kompozisyonunu Hiroko Kanasugi, karakter tasarımlarını Akane Hirota, müziğini Akiyuki Tateyama ve animasyon yapımınıysa OLM Team Yoshioka üstleniyor.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Delusional Monthly Magazine (Gekkan Mousou Kagaku) Konusu:

Hikayemiz belli bir ülkedeki Most City kasabasında geçmektedir. Eski bir binanın ikinci katında, Delusional Monthly Magazine adında, bilim insanlarının bile yenilgiyle ellerini havaya kaldırmasına neden olan şok edici, tuhaf olaylar ve açıklanamaz olaylar hakkında makaleler içeren bir bilim dergisi çıkaran bir yayıncılık şirketi bulunmaktadır.

Derginin çalışanları ise yalnızca güzel bir genel yayın yönetmeni ve onun editörü olan Taro J. Suzuki ile ilkokul çağındaki asistanı Jiro Tanaka ve köpeği Saburo’dan oluşmaktadır. Yazı işleri bölümü her zaman boştur ve Taro, Jiro ve Saburo genellikle birinci kattaki Rock adlı kafede takılmaktadırlar. Ansızın bir gün, bilim insanı Goro Sato onlara danışmak için ziyarete gelir ve böylece tuhaf yeni bir hikâye başlamış olur…

Kaynak: ANN, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours