Dead Dead Demon’s Dededede Destruction Filminin Ana Fragmanı Yayınlandı

Inio Asano‘nun Dead Dead Demon’s Dededede Destruction mangasının iki bölümlük anime film uyarlamasının son fragmanında başrol oyuncuları YOASOBI şarkıcısı Lilas Ikuta ve şarkıcı ano tarafından seslendirilen tema şarkılarının ön gösterimi yapıldı.

Dead Dead Demon's Dededede Destruction anime karakterler

Manga sanatçısı Inio Asano’nun (Solanin, Downfall) aynı adlı eserine dayanan Dead Dead Demon’s Dededede Destruction anime uyarlamasının resmi web sitesi, filmin iki önde gelen seslendirme sanatçısının (Kadode Koyama rolünde Lilas Ikuta (YOASOBI grubunun vokalisti) ve Oran Nakagawa rolünde şarkıcı ano) iki tema şarkısını içeren ana fragmanı yayınladı.

Anime, 2024 baharında iki bölümlük bir film olarak yayınlanacak. İlk bölüm 22 Mart 2024‘te Japon sinemalarında gösterime girecek, ardından 19 Nisan 2024‘te ikinci bölüm gelecek. İlk bölümün tema şarkısı “ZeZeZeZettaiteki Seiiki“de Ano solist olarak yer alırken, ikinci bölümün tema şarkısı “Seishun Ouka“da Lilas Ikuta solist olarak yer alıyor.

İşte yayınlanan fragman:

Şarkıcı Ano, ilk bölümün tema şarkısı için: “Günlük hayatımızın bir anda değişebildiği bir dünyada, neye değer vermek ve neyi korumak istediğimi düşünürken bu şarkıyı yarattım. Dünya hala devam eden bir karmaşa içinde ve ben bunu müzikle yok etmek istiyorum. Umarım birinci ve ikinci bölümleri birlikte beğenirsiniz, Hanyanyahuwa–!”

Lilas Ikuta ise kendi yazıp bestelediği ikinci bölümün tema şarkısıyla ilgili olarak: “Dededede‘yi okumayı bitirdiğimde, Kadode ve Ontan’ın çılgın ve aptal günlük yaşamına bayılmadan edemedim ve onların konuşmalarını duyabileceğim bir şarkı yazmak istedim. Gelecek ne getirirse getirsin, ne olursa olsun, ikisi de her şeye tutunacaklarından ve gençliklerini koruyacaklarından “kesinlikle” eminler. Şarkı böyle bir dilekle ve bolca emekle tamamlandı. Filmde Kadode ve Ontan olarak yaşayan bizlerin bu şarkıları söyleyebilecek tek kişiler olduğuna inanıyorum. Umarız Dededede’yi birinci ve ikinci bölümdeki şarkılarla birlikte keyifle izlersiniz.” yorumunu yaptı.

İlgili:

Dead Dead Demon’s Dededede Destruction Anime Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Dead Dead Demon’s Dededede Destruction Konusu:

Japonya Öz Savunma Kuvvetleri hâlâ uzaylı tehdidiyle mücadele etmenin bir yolunu arıyor olsa da ne yazık ki şu ana kadar konvansiyonel silahların hiçbir etkisi olmadı. Belki de alışılmadık bir şey denemenin zamanı gelmiştir.

Bu arada, Kadode Koyama ve en yakın arkadaşı sosyal medyada uzaylıların hareketlerini hevesle takip etmekte ve daha az hevesle üniversite giriş sınavlarına çalışmaktadır. Dünyanın sonu üzerinizde belirdiğinde, ipleri elinize almayı öğrenirsiniz.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours