Code Geass: Rozé of the Recapture Animesinden İlk Fragman Yayınlandı!

Tüm zamanların en efsane animelerinden biri olan Code Geass‘ın devrimci kalbi bunca yıldan sonra hâlâ atıyor ve destansı bir yolculuk için yeniden yola çıktı! Bugün Japonya’da düzenlenen özel bir etkinlikte Code Geass: Rozé of the Recapture (Code Geass: Dakkan no Roze) için ilk fragman ve yeni tanıtım afişi yayınlandı!

Code Geass: Rozé of the Recapture 2024

Yayınlanan tanıtım afişi (yukarıda) ve fragmanın yanı sıra, ayrıca serinin prömiyer tarihini de öğrenmiş durumdayız. Code Geass: Rozé of the Recapture, Mayıs 2024‘te yapacağı prömiyerine şimdiden hazırlanmaya başladı!

Goro Taniguchi ve Ichiro Okouchi tarafından yaratılan dünyada geçen Code Geass: Rozé of the Recapture, Sunrise stüdyosunda Yoshimitsu Ohashi tarafından yönetiliyor, senaryoları Noboru Kimura tarafından yazılıyor ve CLAMP’in yeni karakter tasarımları Takahiro Kimura (Code Geass: Hangyaku no Lelouch) ve Hidekazu Shimamura (Ai no Utagoe wo Kikasete) tarafından animasyona uyarlanıyor.

Seslendirme sanatçıları Kouhei Amasaki (High Score Girl, Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu) ve Makoto Furukawa (Yuukoku no Moriarty, Kidou Senshi Gundam: Suisei no Majo) sırasıyla Rozé ve Ash rollerinde görev alacak.

İşte bugün onaylanan kadro:

• Ana Animatörler: Takahiro Kimura, Hidekazu Shimamura, Seiichi Nakatani (Code Geass: Fukkatsu no Lelouch), Satoshi Shigeta, Takashi Hashimoto

• Sanat Yönetmeni: Kazuhiro Obata (Classroom☆Crisis)

• Renk Tasarımcıları: Ami Kutsuna, Yuichi Kuboki

• 3DCG: BUEMON Inc.

• CGI Yönetmeni: Shuji Shinoda

• Ses Yönetmeni: Jin Aketagawa

• Görüntü Yönetmeni: Hiroyuki Chiba

• Editör: Kumiko Sakamoto

• Müzik Bestecisi: Kenji Kawai

Aşağıdaki fragmanda da gördüğümüz üzere, MIYAVI‘den (ID: INVADED ED) “Running In My Head” tema şarkısı olarak seslendiriliyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Code Geass: Rozé of the Recapture Konusu:

Code Geass: Rozé of the Recapture için henüz hikaye detayları açıklanmış değil.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir