Chained Soldier Prömiyer Tarihi Netleşti!

Chained Soldier (Mato Seihei no Slave) anime uyarlamasının resmi sitesi ve sosyal kanalları, geçtiğimiz Ekim ayında önümüzdeki yıl yayınlanacağını duyurduğu animenin, Japonya’da 4 Ocak 2024 olarak ilk bölümünün paylaşılacağını kesin bir tarihle resmi olarak belirlediği bir gönderi yayınladı.

Chained soldier 4 ocak 2024

Takahiro ve Yohei Takemura’nın mangasından uyarlanan serinin başyönetmenliğini Junji Nishimura ve Seven Arcs stüdyosunda Goro Kuji üstlenirken, serinin besteleri Yasuhiro Nakanishi’ye (Toilet-bound Hanako-kun), karakter tasarımları Hiroyuki Yoshii’ye ve müzikleri ise Kohta Yamamoto’ya (Attack on Titan Final Season) ait.

Şu anda seri, hayranlarıyla buluşacağı 4 Ocak 2024‘ü bekliyor.

İşte yapılan resmi duyuru:

Chained Soldier (Mato Seihei no Slave) Konusu:

On yıllar önce, Japonya’nın dört bir yanında Mato (İblis Şehri) olarak bilinen, başka bir dünyaya ve tehlikeli bir boyuta açılan kapılar ortaya çıktı. Orada yetişen “şeftali”lerden yiyenler eşsiz yetenekler kazanıyordu ancak bir şart vardı, sadece kız oldukları takdirde. Morali bozuk lise öğrencisi Yuuki Wakura kendini bir geçidin içinde bulduğunda, İblis Savunma Gücü’nün 7. takımının güzel komutanı Kyouka Uzen tarafından kurtarılır ve yoksa ondan bir kölelik teklifi mi alır?!

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir