BURN THE WITCH #0.8 Yeni Fragmanıyla Prömiyer Tarihini Duyurdu

Burn The Witch animesinin resmi web sitesi, Pazartesi günü Tite Kubo‘nun 2018 çıkışlı Burn the Witch #0.8 mangasının yaklaşan anime uyarlaması için ana afişini, ana tanıtım videosunu, yeni bir oyuncu kadrosunu ve 29 Aralık olarak prömiyer tarihini açıkladı.

burn the witch tanıtım afişi

Ayrıca animenin tanıtım videosu, NiL tarafından söylenen “PROVE” adlı tema şarkısının önizlemesini de ortaya çıkardı. İlk bölümü için 29 Aralık tarihine gün saydığımız anime olarak serileştirilen bu tek bölümlük mangada bakalım bizi neler bekliyor olacak?

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

Burn The Witch #0.8 Konusu:

Tarihte Londra’daki ölümlerin %72’sine, insanların çoğunluğu tarafından görülemeyen fantastik varlıklar olan ejderhalar sebep olmuştur.

Çoğu kişi tarafından bilinmese de, bazı insanlar bu ejderhalara karşı mücadele etmektedir.

Yalnızca Londra’nın gizli “ters” tarafında yaşayan Ters Londra sakinleri bu ejderhaları görebilirler. Buna rağmen, sadece seçilmiş birkaç kişi cadı veya büyücü olarak onlarla doğrudan temas kurabilecek kadar nitelikli hale gelebilmektedir.

Hikayemizin kahramanları olan cadı ikili Niihashi Noel ve Spangcole Ninny, ejderhaları koruma ve yönetme organizasyonu olan Wing Bind (WB) koruma ajanlarıdır. Görevleri ise Londra’daki ejderhaları insanlar adına korumak ve yönetmektir.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours