Bottom-Tier Character Tomozaki 2. Sezon 3 Ocak’ta Çıkıyor

Yuuki Yaku’nun Bottom-tier Character Tomozaki (Jaku-chara Tomozaki-kun) roman serisinin ikinci anime sezonu olan Bottom-Tier Character Tomozaki 2nd Stage (Jaku Chara Tomozaki-kun 2nd Stage) ekibi tarafından serinin ikinci tanıtım videosu yayınlanmaya başlandı.

Romantik komedi roman serisine dayanan ilk sezonunun ardından devam eden anime uyarlaması Bottom-Tier Character Tomozaki 2. Sezon için yayınlanan yeni tanıtım fragmanına göre seri, 3 Ocak 2024‘te Japonya’da yayınlanmaya başlayacak ve ayrıca 2023 kış anime serisinin bir parçası olarak Crunchyroll‘dan da izlenebilecek.

İşte yayınlanan yeni tanıtım fragmanı:

Bottom-Tier Character Tomozaki 2nd Stage (Jaku Chara Tomozaki-kun 2nd Stage) Konusu:

Uzman oyuncu Tomozaki Fumiya çevresine tam olarak uyum sağlayamasa da sağlamayı diliyor. Başarı için yazılı kuralların olmadığı ve oyunun kendi lehine işlemediği gerçek dünya, onun gibi biri için imkansız görünüyor.

Ancak her acemi gibi onun da ihtiyacı olan tek şey bazı stratejiler ve Aoi Hinami gibi tecrübeli bir oyuncunun ona yardım etmesidir. Umuyoruz ki onun rehberliğinde Tomozaki ihtiyacı olan deneyimi kazanacaktır.

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours