Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga Yeni Tanıtım Videosuyla Geri Dönüyor!

Aniplex tarafından, Katou Kazuhe’nin Blue Exorcist (Ao no Exorcist) mangasından uyarlanan yeni anime sezonu “Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga (Ao no Exorcist: Shimane Illuminati-hen)” için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

blue exorcist shimane illuminati saga

Blue Exorcist’in her iki sezonunun yanı sıra, The Promised Neverland ve My Hero Academia gibi diğer popüler serilerin açılış şarkılarını seslendiren rock grubu UVERworld‘ün yaklaşan “Shimane Illuminati Saga” anime serisi için geri döneceği de bugün yayınlanan videoyla birlikte doğrulanmış oldu. Tanıtım fragmanında “Eye’s Sentry” parçasının bir kısmını dinleyebilirsiniz.

Yeni sezonun Ocak 2024‘te yayınlanması bekleniyor.

İşte yayınlanan fragman:

Blue Exorcist (Ao no Exorcist) Konusu:

Üvey babası Shirou Fujimoto ile kavga eden Rin Okumura’nın hayatı, Rin’in şeytani Gehenna diyarının kralı olan iblis lordu Şeytan’ın oğlu olduğunun ortaya çıkmasıyla bir gecede değişir. Kısa bir süre sonra, üvey babası ele geçirilir ve Şeytan’ın ellerinde ölür, Rin ve ikiz kardeşi Yukio ise dünyada yalnız kalır. Fujimoto’nun ölümünün intikamını almak isteyen Rin, şeytan kovucu olmak ve Gerçek Haç Şövalyeleri’ne katılmak için Yukio ile birlikte Gerçek Haç Akademisi’ne katılır.

Ancak Rin’in yeni yolu pek çok zorlukla doludur. Yeni sınıflar ve akranlarıyla uğraşmak zaten yeterince zahmetliyken, bir de yeni keşfettiği şeytani güçlerini ve ailesini gizlemek zorunda kalır. Ayrıca, pek çok kötü niyetli kişi onu kendi amaçları için kullanmak istemektedir. Gerçek Haç Akademisi’ndeki herkes göründüğü gibi olmadığı için tek bir yanlış adım felakete yol açabilir…

Kaynak: ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours