BARTENDER Glass of God 2024 Prömiyerine Hazırlanıyor

Araki Joh tarafından yazılan ve Kenji Nagatomo tarafından çizilen popüler manga serisi Bartender‘ın yeni anime uyarlaması BARTENDER: Glass of God (Bartender: Kami no Glass)’ın resmi web sitesi tarafından 30 saniyelik ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

bartender kami no glass anime

Önümüzdeki yıl, Ryuu Sasakura şimdiye kadar tattığınız en harika kokteylleri karıştırmak için geri dönüyor… ve yaklaşan animenin için yeni tanıtım afişleri sayesinde, siz de yapabilirsiniz!

BARTENDER Glass of God, “Karakterler ve Kokteyller” görselleriyle bizi manga ve 2006 yılı animesinin oyuncu kadrosuyla yeniden tanıştırırken, bir yandan da sanatını bir içki tarifiyle pekiştiriyor. İlk olarak usta barmen Ryuu ile başlıyoruz. Yeni karakter afişi (yukarıda) bir Gin Fizz tarifiyle eşleştirildi: karıştırması basit ama ustalık isteyen, karmaşık bir içecek.

BARTENDER Glass of God, Nisan 2024‘te Japonya’da prömiyer yapacak ve aynı anda Crunchyroll‘da da yayınlanacak.

Animenin yönetmenliğini Liber INC. bünyesindeki Ryoichi Kuraya (Tsugumomo) üstlenirken, seri kompozisyonu Mariko Kunisawa (Ascendance of a Bookworm) tarafından yazıldı ve karakter tasarımları Yoichi Ueda (Gangsta.) tarafından çizildi. Japonların 100 yıllık içki şirketi Suntory Holdings Limited ise projeye ‘Yapım İşbirliği’ rolüyle katılarak dizideki içkileri denetleyecek ve işbirlikleriyle diziyi destekleyecek.

İşte animenin tanıtım fragmanı:

BARTENDER: Glass of God (Bartender: Kami no Glass) Konusu:

Ginza bölgesinin arka sokaklarında gizlenmiş olan Eden Hall, bugüne kadar tadılmış en inanılmaz kokteylleri hazırladığı söylenen dahi barmen Ryuu Sasakura tarafından işletilen ıssız bir bardır. Ancak Eden Hall’u herkes bulamaz; daha ziyade Eden Hall sizi bulmalıdır. Her biri kendi dertleriyle boğuşan farklı geçmişlere sahip müşteriler bu bara gelir. Yine de Ryuu, her perişan ruhu teselli edecek ve onlara yol gösterecek ideal kokteyli her zaman bilir.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours