Attack on Titan: The Final Chapters Part 2 İçin Ana Fragman Yayınlandı

Pony Canyon tarafından Attack on Titan animesinin “muhtemel” final sezonu olan THE FINAL CHAPTERS (Shingeki no Kyojin The Final Season Kanketsu-hen) Chapter 2 animesi için yeni bir fragman yayınlandı.

attack on titan final 2

Yayınlanan fragmanın yanı sıra, Attack on Titan resmi web sitesi tarafından final sezonuna ait ikinci özel bölümde Linked Horizon‘ın “2,000 years…or…To You, 2,000 Years From Now” başlıklı tema şarkısını seslendireceğini doğrulandı.

85 dakikalık özel bölümün 4 Kasım‘da Japonya’da gösterime girmesi bekleniyor.

İşte yayınlanan yeni fragman:

Attack on Titan: The Final Chapters Part 2 Konusu:

Eren Yeager’ın dehşet verici eylemlerinin ardından, dostları ve eski düşmanları onun soykırımcı saldırısına karşı bir ittifak kurar. Bir zamanlar amansız düşmanlar olan Armin Arlert, Mikasa Ackerman ve İzci Alayı’nın kalan üyeleri, Reiner Braun ve Marleyan ordusundan hayatta kalanlarla güçlerini birleştirir. Onların yetersiz birleşik cephesi, Eren’in gazabını durdurmak ve mümkünse bu süreçte eski yoldaşlarını kurtarmak için bir yola çıkar.

Eren ne pahasına olursa olsun ilerlemeye çalışırken, kendi iç kargaşasıyla da savaşır. Korkunç istilasından dolayı büyük bir pişmanlık duysa da, Eren asil niyetler taşıdığına inanmaktadır: Seçtiği yolun arkadaşlarını ve daha büyük ölçüde halkını kurtarmanın tek çaresi olduğuna inanmaktadır.

Karşıt taburlar, milyonların hayatına mal olabilecek kaçınılmaz bir nihai çatışmaya doğru ilerlemektedir. Daha önce hayal edebileceklerinin ötesinde bir canavar ordusuyla karşı karşıya olmalarına rağmen Mikasa, Armin ve müttefikleri, yaklaşan kıyamet karşısında cesurca dururlar.

Kaynak: MAL, Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours