Arknights: Perish in Frost Animesi 6 Ekimde Çıkıyor

6 Ekim’de prömiyeri yapılacak olan Arknights animesinin 2. sezonu (Arknights: Perish in Frost) öncesinde açılış animasyon sekansı ve açılış müziğiyle yayınlandı.

Arknights: Perish in Frost kapak

MYTH&ROID’in “ACHE in PULSE” şarkısı eşliğinde hazırlanan açılış animasyonu, 90 saniyelik süresine birden fazla Arknights karakterini sığdırıyor ve aksiyon sahnelerinden oluşan bir montajla sona eriyor.

Resmî kanallarca yayınlanan video:

Animenin daha önce yayınlanan fragmanı ise:

Arknights: Perish in Frost konusu:

Oripati, hastalığa yakalanan kurbanlarının vücutlarını ölene kadar yavaşça kristalleştiren tedavisi olmayan bir hastalıktır.

Rhodes Island, bir tedavi bulmaya ve hastalığın ardından gelen sorunları çözmeye çalışan bir ilaç şirketidir. Buna karşın, nihai amacı Enfekte olanların kurtuluşu olan bir başka kuruluş olan “Reunion Movement” tarafından başlatılan isyanı durdurmak için Rhodes Island, Lungmen şehri ile bir anlaşma imzaladı ve bu nedenle operasyonlarına bölgede devam ediyor.

O esnada Amiya, Skullshatterer’a karşı verdikleri savaştan bu yana umutsuzluğa kapılmış, Misha’yı kurtaramadıkları gerçeğini kabullenememiştir.

Bu arada Rodos Adası, Lungmen kırsalında bulunan terk edilmiş şehre bir keşif ekibi gönderir. Ekip orada gelişen tuhaf bir olayı fark eder ve olaylar gelişir…

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir