Ao no Orchestra 2. Sezonu Duyuruldu

Ao no Orchestra (Blue Orchestra) televizyon animesinin 24. ve son bölümü, Pazar günü ikinci bir sezonun yapım aşamasında olduğunun duyurulmasıyla sona erdi. Animasyonu NHK ve Nippon Animation tarafından yapılan anime, Disney+ platformundan İngilizce altyazılı olarak yayınlanıyor.

Müzik konulu animenin prömiyeri bu yıl Nisan ayında yapıldı ve Seiji Kishi tarafından yönetildi. Yuko Kakihara serinin kompozisyonunu, Kazuaki Morita karakter tasarımcılığını, Akira Kosemura müzik besteciliğini ve Satoki Iida ses yönetmenliğini yaptı.

Animenin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair ise henüz bir duyuru yapılmamış durumda.

Ao no Orchestra Konusu:

Bir zamanlar ödüllü bir keman dehası olan Hajime, babası profesyonel kemancı Ryuuji Aono’nun medyanın ailesine zarar vermesine neden olan bir skandala karışmasının ardından müzikten vazgeçmiştir. Şimdi annesiyle yalnız yaşayan ve ortaokulun son yılına giren Hajime, yeni bir kariyer yolu bulmaya çalışmaktadır. Ancak, sınıf arkadaşı Ritsuko Akine’nin keman çalarken çıkardığı ses, Hajime’ye bir kez daha müzik kariyeri hayal etmesi için ilham verir.

Ritsuko’nun yardımıyla Hajime, prestijli Umimaku Lisesi’nin giriş sınavına girmeye hazırlanır. Ancak Umimaku’nun orkestrasına katılmak istiyorsa, Hajime geçmiş travmasının üstesinden gelmeli ve kendini yeni müzikal ufuklara açmalıdır.

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours