A Condition Called Love Anime Prömiyer Tarihi Açıklandı

Megumi Morino‘nun A Condition Called Love (Hananoi-kun to Koi no Yamai) mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi tarafından animenin 2024 yılında yapacağı prömiyer için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Hananoi-kun to Koi no Yamai anime 2024

Yaklaşan romantik dram animesi A Condition Called Love, bugün serinin Nisan 2024‘te prömiyer yapacağını duyururken, oyuncu kadrosu ve personel hakkında da yeni detaylar verildi.

İkili baş kahramanlarımız Hotaru Hinase ve Saki Hananoi‘yi resmi olarak sırasıyla Kana Hanazawa (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba’da Mitsuri karakteri) ve Chiaki Kobayashi (Frieren: Beyond Journey’s End’de Stark karakteri) seslendirecek. Ayrıca serinin hayranları için bir de tanıtım afişi (yukarıda) paylaşıldı.

Animenin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

A Condition Called Love (Hananoi-kun to Koi no Yamai) Konusu:

Hotaru, aşk konusunda her zaman ikircikli davranan, bunun yerine ailesi ve arkadaşlarıyla hareketli bir hayat yaşamayı tercih eden 16 yaşında bir liselidir. Bu nedenle, okul arkadaşı Hananoi-kun’u herkesin içinde yaşadığı kalp kırıcı bir ayrılık sonrasında karda otururken gördüğünde, şemsiyesini paylaşmayı teklif etmekten çekinmez. Fakat ertesi gün sınıfın ortasında ona çıkma teklif ettiğinde, hayatının büyük bir şekilde değişmek üzere olduğunu kendisi de hissetmektedir…

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours