8 Ocak’ta Yayınlanacak Olan Synduality Noir 2. Sezonu İçin Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Bandai Namco Group‘un karma medya projesine dayanan ve devam eden bir anime olan Synduality Noir, 8 Ocak 2024‘ten itibaren Japonya’da yayınlanacak olan yeni sezonu için detayları bizlerle paylaştı.

synduality noir 2. sezon

Gelecek sezonu için 2024‘ü hedef gösteren Synduality Noir, 8 Ocak‘ta yapacağı prömiyerine gün sayıyor. Daha önce yayınlanan fragmanına ek olarak, yeni bir tanıtım afişi (yukarıda) ve fragman daha paylaşıldı.

ARCANA PROJECT, dizinin “Aire” başlıklı açılış temasını seslendirirken, STEREO DRIVE FOUNDATION ise “Drifters” başlıklı bitiş temasını seslendiriyor olacak. Yusuke Yamamoto, animasyon stüdyosu Eight Bit‘te SYNDUALITY Noir’ı yönetmek için görev alıyor.

İşte yayınlanan yeni fragman:

İlgili:

Synduality Noir Anime’sinin İkinci Kısmı 2024’te Gösterime Giriyor

SYNDUALITY Noir Konusu:

2242’de Kanata, hafızasını kaybetmiş bir Magus olan Noir ile tanışır; Hep bir Drifter olmak isteyen Kanata, nasıl Drifter olunacağını öğrenmek içinse Noir ile ortaklık kurar.

Kaynak: Crunchyroll

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours