2024’te Yayınlanacak Olan A Condition Called Love İlk Tanıtım Fragmanını Yayınladı

Yakın zamanda 2024 prömiyerini duyuran ve aynı isimli mangasından uyarlanan A Condition Called Love (Hananoi-kun to Koi no Yamai) animesinin resmi kaynakları tarafından ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

Hananoi-kun to Koi no Yamai

Yaklaşan A Condition Called Love animesine ilk animasyon bakışımız, sırasıyla Hotaru Hinase ve Saki Hananoi rollerinde Kana Hanazawa (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba‘daki Mitsuri) ve Chiaki Kobayashi‘nin (Frieren: Beyond Journey’s End‘de Stark) seslendirmelerinin yer aldığı sevimli bir tanıtım fragmanı şeklinde oldu.

Megumi Morino‘nun mangasından uyarlanan A Condition Called Love, East Fish Studio’da Tomoe Makino (Aharen-san wa Hakarenai) tarafından yönetilirken, serinin kompozisyonu Hitomi Amamiya (Chillin’ in My 30s after Getting Fired from the Demon King’s Army), karakter tasarımları Akiko Sato (TRIGUN STAMPEDE) ve müzikleri ise yamazo (The Legendary Hero is Dead!) tarafından yapıldı.

Romantik drama dizisinin Nisan 2024‘te yayınlanmaya başlaması planlanıyor.

İşte yayınlanan tanıtım fragmanı:

İlgili:

A Condition Called Love Anime Prömiyer Tarihi Açıklandı

A Condition Called Love (Hananoi-kun to Koi no Yamai) Konusu:

Hotaru, aşk konusunda her zaman ikircikli davranan, bunun yerine ailesi ve arkadaşlarıyla hareketli bir hayat yaşamayı tercih eden 16 yaşında bir liselidir. Bu nedenle, okul arkadaşı Hananoi-kun’u herkesin içinde yaşadığı kalp kırıcı bir ayrılık sonrasında karda otururken gördüğünde, şemsiyesini paylaşmayı teklif etmekten çekinmez. Fakat ertesi gün sınıfın ortasında ona çıkma teklif ettiğinde, hayatının büyük bir şekilde değişmek üzere olduğunu kendisi de hissetmektedir…

Kaynak: MAL

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours