2024 Yılında Gelmesi Beklenen Yubisaki to Renren’den İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Suu Morishita’nın Yubisaki to Renren (A Sign of Affection) mangasının aynı isimli anime uyarlaması için resmi web sitesi Cuma günü animenin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Animenin Ocak 2024’te yayına girmesi bekleniyor.

yubisaki to renren anime 2024

Geçtiğimiz çarşamba günü anime için özel bir internet sitesi açıldı ve ana oyuncu kadrosu, personel, tanıtım görseli (yukarıdaki görsel) ve yeni bir tanıtım videosuyla birlikte paylaşıldı. Animenin Ocak 2024’te prömiyer yapması planlanıyor.

Açıklanan seslendirme kadrosundan ise Sumire Morohoshi (Yakusoku no Neverland) ve Yuu Miyazaki (Haikyuu!! To the Top) sırasıyla Yuki Itose ve Itsuomi Nagi rollerinde görev alacak.

Anime ise Crunchyroll üzerinden yayınlanacak.

İşte yayınlanan tanıtım videosu:

Yubisaki to Renren (A Sign of Affection) Konusu:

Yuki Itose, doğduğundan beri dünyası sessizlikle örtülü olan işitme engelli bir üniversite öğrencisidir. Hayatı boyunca aynı yerde yaşamış ve en yakın arkadaşı Rin Fujishiro dışında başkalarıyla nadiren etkileşime girmiştir. Bir gün işe gidip gelirken, Rin’in ortak arkadaşı olan gümüş saçlı ve çok dilli Itsuomi Nagi ile tanışır. Çoğu kişinin aksine Itsuomi, Yuki’nin engelini öğrendiğinde tereddütsüz davranır; üstüne yurtdışı deneyimleriyle birlikte Yuki’yi büyüler ve etkiler. Ayrıldıktan sonra da ona olan düşkünlüğü artmaya devam eder. Böylece birbirlerinin farklı hayatlarını öğrendikçe hem Yuki hem de Itsuomi için yeni bir dünya açılmaya başlar.

Yubisaki to Renren, bir üniversite öğrencisinin sessiz hayatını ve dünyasını paylaşan bir adamın kendi yaşamını nasıl değiştirmeye başladığını gösteren bir romantik bir komedidir.

Kaynak: MAL, ANN

Chomusuke

Blog Aprilis, sizlere en güncel anime, manga ve daha pek çok alanda dünyada yaşanan gelişmeleri sunmak için kurulmuş bir blog adresidir. Hiçbir gelişmeyi kaçırmamak için bültenimize abone olmayı unutmayın.

İlginizi Çekebilir

+ There are no comments

Add yours